Tyra T-rexEn långhals säger hejdinosaurie skelettdinosaurier naturhistoriska 5Arvid kollar in de lustiga dinosauriernaalla små lustigaVidar och jag leker paleontologer
Vi var ju på Naturhistoriska härom dagen som jag berättade, och här är några dinosauriebilder som utlovat. Vi lyckades pricka in en dag när inte så många andra människor var där, vilket var en hit, det är för övrigt en av mina grundläggande principer och jag går gärna till museum en dag när de flesta andra åker till stranden (man kan ju ta ett kvällsdopp senare istället liksom) (eller bada i badkaret) (om man nu prompt måste bada just den dagen).

Det finns en hel del annat att beskåda på Naturhistoriska också, tre våningar och jag fotade inte allt eftersom jag hade lite annat att göra också, leka paleontolog med Vidar till exempel :o)

Men, ett besök till Naturhistoriska är att rekommendera för den som har små upptäckare i familjen eller är en sån själv. /Caroline

Secured By miniOrange