Den fina mörkgrå till högerHM Sport lyckas med det som nästan är omöjligt. Att skapa den där helt rätta nyansen av mörkgrått – som platsar i den svarta ligan.

Majoriteten av träningsunderdelarna som säljs i Sverige är svarta. För flera år sedan hade Nike en mörkgrå bomullsmixbyxa i den helt rätta mörkgrån nyansen. Den sågs på var och varannan träningsfantasts ben. Sedan dess har jag inte sett färgen igen, hos något varumärke.

Flera sportvarumärken har gjort mörkgrå träningsbyxor, absolut. Men inte lyckats få till den  där rätta nyansen mörkgrå. Den som säljer som smör.

Grejen med mörkgrått är att det ofta ser trist ut. Jag tror framgångsfaktorn i HMs modell är inslagen av svart, i själva tyget, inte sömmarna alltså.

Färgen är den som syns på träningsjackan på bilden, jag lyckades inte fota en bra bild på träningstajtsen. Men de är nu mina och finns i min träningsgarderob och ni kommer få se dem fler än en gång.

Min enda önskan är nu att träningstajtsen i framtiden även kommer produceras som hellång modell. Jag önskar dem i denna snygga mörka grå och gärna i svart också.

I hellång modell alltså. Då menar jag lite längre modell hellånga träningstajts som slutar nedanför vristen, inte ovanför fotknölarna som så många träningstajts gör idag.

Hur som helst, jag är extremt kräsen när det kommer till träningskläder men dessa är mina nya favoriter.

Fin färg och i ett material med bomullskänsla. Plus för de fina detaljerna med rynk i bensluten också. /Caroline

Secured By miniOrange