Arvid 7 veckor 4 dagarNi kommer få läsa om mer träning här på min träningsblogg i framtiden, ska bara komma i gång först och jag väntar nog några veckor till med att dra igång på riktigt.

Varför? Arvid är ett amningsfreak och jag är relativt nybliven 3-barnsmamma. Det är mycket nu :o)

Jag har liksom inte ens hunnit leta fram ordentliga träningskläder ännu. Jag kör vidare med de korta träningsprogrammen på min mammaträningssajt så länge, dem kan man göra utan att byta om, uppdelat under dagen.

Jag har nog aldrig varit så här otränad. Kommer inte alls i mina vanliga kläder utan glider fortfarande runt i gravidjeans, mina favoriter som jag hade i början av graviditeten.

Magmusklerna fungerar i alla fall som de ska och jag har tränat upp magstödet, knipträningen går bra också. Jag kör även cirka 5-10 minuter rörlighetsträning med käpp varje dag och har på så vis tagit upp fajten mot de framåtroterade amningsaxlarna.

Mitt nästa mål är att komma i gång med barnvagnspromenader. Det är inte det enklaste eftersom Arvid ammar en gång i timmen eller varannan (precis som många andra bebisar) och hittills har alla promenadförsök slutat med att jag sprungit hem fortare än kvickt (har som tur är inte hunnit iväg så långt innan han vaknat). Det går ju liksom inte att amma ute den här årstiden, jag vill verkligen inte ha den typen av mjölkstockning som jag fick när Vidar var bebis, med feberfrossa och fruktansvärda smärtor.

På bilden ser ni Arvids viktkurva. Han är på väg ut ur det berömda kurvsystemet. Det svarta tjocka strecket är en medelbebis viktkurva. Det här var förra onsdagen när han var 7 veckor och 4 dagar och vägde 6480 gram. Han är stor för att vara så liten kan man säga. /Caroline

Secured By miniOrange