TRÄNINGSDAGBOK. Vilken fantastiskt kul dansklass! Deltagarna var underbara! Det är en härlig känsla när det applåderas och busvisslas i flera minuter efter passet är färdigt. Då vet man att det gick bra och kan andas ut för den gången…

När jag först klev upp på scenen var jag fortfarande nervös, men det försvann som tur var så snart musiken kom på.

Det är för mig helt obegripligt att de unga spanjorerna och spanjorskorna inte förstår engelska! Den här gången var jag ju medveten om detta och därför instruerade jag med begränsad instruktörsspanska och kroppspråk. Men jag kommer ihåg första gången jag var här på Aema och introducerade mig själv på engelska och alla stod som frågetecken och undrade vad jag pratade om. Numera säger jag bara Hola (hej) och dansar!

Det rådde kameraförbud och jag fick inte ens fota eller filma mitt eget pass tyvärr. Men konventorganistören filmade (de producerar sedan DVDs som de säljer) och de lovade att skicka en dvd om en månad ungefär.

Jag försökte smygfota lite när mina instruktörskollegor Steve Schiemer från Austrailien och Marcio Oliveira från Brasilien körde, men efter ett par foton så kom en salvakt och argt sa till mig… Så tyvärr blir det inte så många foton från själva konventet.

Imorgon är det ett nytt danspass som ska instrueras och de närmsta timmarna ska nu ägnas åt att träna på det, samtidigt som jag ska piffas inför kvällens presentatörsmiddag och party.

Hoppas, hoppas det går minst lika bra imorgon, det är alltid svårare andra dagen tycker jag, då måste man komma med något ännu bättre känns det som. TACK för era gulliga hejjarkommentarer! Happy lördagskväll! /Caroline

Secured By miniOrange