TRÄNINGSDAGBOK. Broadway Dance Center har visst flyttat sen jag var i stan sist. Inte så lite förvånad blev jag när jag upptäckte det. Inte en tillstymmelse till dansskola numera på den gamla adressen och inga tips på var man skulle kunna hitta en sådan.

Det blev alltså inte så mycket dans för min del ikväll, jag hade tänkt gå på grymma Laure Courtellemonts gästdansklass som skulle vara kl 21.

Well well, jag har nu gjort lite efterforskningar och de goda nyheterna är att stället numera ligger endast 3 gator ifrån mitt hotell, tidigare låg det hela 9 sådana bort. Lat som jag är av naturen så tycker jag ju givetvis att det ska bli skönt att slippa gå så långt.

Kvällens planer är nu ändrade till först en snabb total make over tätt följt av en sen middag med en gammal vän här. Det ska bli ett roligt och kärt återseende!

På bilden ser ni min utsikt från hotellet, genom ett regndroppsfyllt fönster. Det är alltså ett regnigt New York just nu, men vad gör det? New York är fortfarande min favoritstad, oavsett väder. /Caroline

Secured By miniOrange