Arvids och Tyras näsor började rinna under helgen, Arvid kändes lite varm på söndagskvällen också. Jag trodde så klart att de blivit dunderförkylda och sjukanmälde dem.

När halva måndagsförmiddagen hade passerat utan att en endast snorkråka visat sig, eller andra förkylningssymptom, så bestämde jag mig för att de nog troligen inte var särskilt förkylda ändå.

Vi väntade ut Vidars skola, han går i skolan fram till lunchtid ungefär och sedan passade vi på att åka en sväng till Tekniska Museet, jag har årskort där, en av mina bästa investeringar förresten, barnen har otroligt roligt där.

Jag har skrivit mer om Tekniska Museet här och om Mega Mind.

Jag har förresten inga kläder numera, detta är min uniform (favoritkjol förvisso men ändå), alla jeans har gått sönder och är slängda, jag har presentkort för personal shopping som jag fick av Erik för 1,5 år sedan, dags att boka en tid tror jag :o)
/Caroline
Det finns mycket kul för barnen på TekniskaBygg och konstruktion på Tekniska Museet

Secured By miniOrange