Rooibos och FeminaJetlaggade barn och därmed extremt konstig sömn de senaste nätterna. Ingen vidare bra kombo eftersom jag jobbar på för fullt för att jobba ikapp, det är ingen som har gjort mitt jobb medan jag varit och semestrat. Har tyvärr inte hunnit med så mycket som jag hoppats på nu i helgen. Brassar vidare.

Det är väl förresten den enda nackdelen med eget företag, som jag ser det, att man aldrig är riktigt ledig. Men eftersom jag älskar mitt jobb så är behovet av ledighet inte särskilt stort. Nu gäller det bara att komma ikapp med mejlen som är helt översvämmad. Med mera.

I månadens nummer av tidningen Femina finns en intervju med mig, jag har själv inte hunnit läsa den men jag ska så klart göra det.

Fastnat i rooibos-te-träsket igen, ett nyttigt och gott te som tur är. Gärna med lite mjölk i. En klick honung i också ibland. Gott, gott.

Ni som väntar på svar från mig via mejl, det kan dröja hela veckan. Högsta prio är nu mina PT-online-kunder. Här ska göras träningsprogram och träningsupplägg till gamla och nya kunder, det är bland det roligaste jag vet. /Caroline

Secured By miniOrange