En fin tapetNu har vi valt tapet, det är inte särskilt mycket att renovera i huset tack och lov, då min tumme är mitt i handen.

Vi stod ju i valet och kvalet mellan det hus vi köpte och ett renoveringsobjekt som vi inte köpte. Till slut köpte vi det hus vi köpte.

Tapeten har vi inte köpt än, bara beställt, men vi kommer nog högst troligt att köpa den. Tror vi. Vi är i alla fall eniga, Erik och jag. Det tog oss 5 minuter att bläddra igenom några kataloger och bestämma oss.

Den snälla kvinnan på Colorama här i Mariestad är väldigt serviceinriktad och ringde sina kollegor i Stockholm så att tapeterna kommer till rätt stad.

Vidar och Tyra lekte med Farmor och Farfar, det här med barnvakt är onekligen smidigt när man ska göra den här typen av saker. Vi hann med en sväng till Jysk och Mio också.

Det blir nog några hyllor från Mio och kanske en matta också. Gillar den där färgglada Alexis men troligen väljer vi en enfärgad.

Nya gardiner till vardagsrummet är beställda och har kommit, tv-möbel också beställd, den ska vi hämta samma dag vi flyttar in. Bäddsoffa till Pippi-rummet och säng till sovrummet kommer vi köpa på Ikea, också samma dag vi flyttar in.

Planen är att luffa runt med den där stora flyttbilen vi har hyrt och hämta upp det ena och det andra första dagen. På kvällen får vi hjälp att bära tunga saker. På natten sover vi alla förhoppningsvis i huset. /Caroline

Secured By miniOrange