Jazzy Jam 6Jazzy Jam 1Jazzy Jam 2Jazzy Jam 3Jazzy Jam 4Samma tankar varje gång innan det är dags för mig att prestera på konvent. Jag trodde förr att det skulle bli bättre med tiden. Men det blir det inte. Tänk om jag glömmer alla steg? Eller ramlar av scenen? Eller ramlar över huvud taget. Eller om ingen kommer på passet, vad tusan gör jag då? Eller tänk om alla går från passet för att de inte gillar det jag gör? Tänk om, tänk om…

Jag vet att det inte går att passa alla. Det försöker jag inte heller. Jag gör min grej och hoppas på att de flesta närvarande tycker det är roligt. Skulle jag ramla, ja det skulle förmodligen bara se kul ut, haha… Lätt att vara mer rationell efteråt!

I år gjorde jag en koreografi med snabba och starka rörelser, den krävde mycket av deltagarna. Kroppskontroll och styrka och en förmåga att göra detta snabbt. I en träningssal där bara de som står längst fram ser mina fötter. Vi lyckades! Deltagarna var BÄST! De fixade det och gjorde Jazzy Jam till ett succépass! Yippi!!! TACK alla som var med och dansade! /Caroline

Secured By miniOrange