Piratsessan i tigersångenDet närmar sig lansering. Piratsessan jobbar på för fullt med sin hemsida, Piratsessan.se och där finns nu en film att smygtitta på för den som är nyfiken på konceptet.

Konceptet är alltså barngympa och barndans för hemmabruk, för barn 0-100 år och kommer att finnas tillgängligt som dvd till att börja med.

Vi filmade ju i onsdags och nu är det alltså snart dags för dig att få ta del av slutresultatet.

Inför lanseringen av konceptet med barndans och barngympa så har det varit ett och annat beslut att fatta. Många frågor och funderingar från min sida.

Det mesta har löst sig med tiden. Som det här med att fixa musik, hitta en bra och professionell filmare, fixa inspelningslokal och kläder med mera.

Jag har frågat runt en hel del för att analysera marknaden, nu senast via Facebook – stort tack alla som har hjälpt till!

Igår kvarstod frågan om det här med prissättning och om konceptet eventuellt också ska finnas tillgängligt i fler format än via dvd. Jag vände mig då till mina facebook-kompisar för att ställa några olika frågor.

Responsen var verkligen toppen! Aldrig trodde jag att så många skulle engagera sig och komma med en massa tips på det sätt många gjorde.

Gällande iTunes så fick jag en massa bra tips, bland annat från träningstjejen Lofsan (som har många bra filmade övningar på sin träningsblogg). Ett alternativ är att bli en sån där innehållsleverantör hos Apple, och alltså distribuera dansgympan via iTunes, men jag har inte riktigt bestämt mig ännu, jag ska undersöka andra alternativ för den digitala distributionen också.

Återkommer givetvis mer om detta. Till att börja med kommer konceptet med barndans och barngympa för hemmabruk att finnas i dvd-format.

Via facebook-kompisarna fick jag också mycket bra input från Miss Agda, Anna, Cecilia E, Dorotka, Sara, Magdalena, Cecilia G (som har bra träningsdvds) (för vuxna) och från flera ex-kollegor från den tiden när jag var kontorsråtta samt via kompisar från förr och nu.

Nu är det mesta alltså klart. Som har att göra med konceptet barndans och barngympa på dvd.

Dags för lansering. Den som känner för att hjälpa mig får gärna göra det. Sprid gärna Piratsessan.se & konceptet barndans & barngympa om du känner någon som har barn och som tycker att det här med rörelselek och dansgympa är intressant och bra. Skicka exempelvis länken via mejl eller facebook eller berätta för grannen :o)

Du som bloggar och tipsar i ett blogginlägg – mejla mig en länk så kommer jag att tacka med ett blogginlägg och länka till din blogg.

Den första dvdn är Dansa & Gympa med Piratsessan på Slottet och den första leveransen beräknas skickas ut vecka 13 (den veckan som startar 25 mars). Det går bra att förbeställa den redan nu, inne på Piratsessans sajt.

Där kan du också läsa mer om hela konceptet, 10 låtar med tillhörande video och varje låt har ett tema – temat låt för låt hittar du och hos Piratsessan. /Caroline

Secured By miniOrange