Möte i stan idag, och jag passade på att göra Tidemans till mitt kontor i farten. En kaffe latte och någon form av macka med extra pålägg och extra grönsaker.

Jag äter sällan bröd men när jag gör det så blir med extra allt, då blir det nyttigare på det stora hela och jag gillar Tidemans eftersom man kan få mackan som man vill.

Nästa vecka är det höstlov och väldigt många satsar på att träna någon av mina 5-dagarsutmaningar och en av dagens arbetsuppgifter är att få i ordning allt så att alla kommer igång som som tänkt.

På tal om PT-online…

Mina kunder bjuder omedvetet på riktiga inspirationskickar ibland, här är några citat från mina PT-online-kunder.

Zandra:
”Det har smittat av sig på omgivningen också. Maken har gått ner en byxstorlek och vänner har fått lite motivation att bli hälsosammare när de ser mina resultat.”

Simone:
”Jag känner verkligen både psykiskt och fysiskt att dessa första 4 veckor har gett mig massvis! Känner mig redan lite annorlunda i kroppen, har fullt med energi. Detta ger mig en kick att faktiskt fortsätta. Jag har hittat god mat som faktiskt också är nyttig!”

Lina:
”WIHOOOOOO!!! Nu på kvällen gav jag mig ut tillsammans med sambon och sprang.
36minuter senare hade jag sprungit 5KM!!

För mig är detta såååå stort! Förstår verkligen nu hur mycket konditionsträningen du gett mig har gjort.

Så tack tack tack, för att jag har lyckats med ett av mina mål. Och detta efter endast två löppass ute.”

(Hon har tränat annan konditionsträning än löpning, och styrketräning, i åtta veckor. Man får alltså inte den här typen av wihoo-upplevelse efter två löppass, bara för att förtydliga.)

Siri:
”Det faktum att min kropp klarat detta hårda arbetet och inte fått ett av mina vanliga ryggskott är helt tack vare denna träning och min viktnedgång. Vägde mig och var 69.5. Det lägsta på väldigt många år.”

Anna:
”Vi äter samma mat i hela familjen, känns bra att barnen växer upp med bra kost. Som bonus har mannen gått ner 5 kg på dessa tre veckor!!!”

Nina:
”Innan dagens träning gick jag och köpte jeans. I takt med att kroppen blir mer i shapad har jag börjat överge mina klänningar. (Som jag haft som uniform för att de “inte sitter åt & skymmer putet på magen.)

Expediten tvingade mig typ att lägga tillbaka storlek L & istället köpa M. Det känna ju jäkligt positivt & jäkligt länge sedan.”

Det är SÅ roligt att få vara med om när en person uppnår ett träningsmål, jag är så glad och tacksam för att jag får jobba med det jag tycker är allra roligast – att träna människor!

Och jag tränar alla mina kunder helt själv. Jag kommer alltid göra det.

Jag kommer aldrig anställa någon som tränar mina kunder åt mig, med mina träningsprogram och så vidare. Det är ju många tränare som gör så nuförtiden men i mina ögon så är det då inte längre personlig träning online – då är det Opersonlig träning online :o)
/Caroline

Secured By miniOrange