En veckas arbete och jag tyckte det var dags att vara lite ledig igen, hehe.. Eftersom jag har världens bästa, schystaste, raraste chef så kan jag enkelt skifta och vara ledig på dagen och istället jobba på kvällen. Det gäller ju att ta tillvara på fördelarna med att driva eget företag, och det gjorde jag alltså idag.

Tyra och Vidar skulle på utflykt med dagiset och 09:ornas föräldrar var medbjudna, eftersom jag har varit med flera gånger så tänkte jag att Erik skulle få äran denna gång. Det är verkligen jätteroligt att få vara med barnen i deras vardag och se hur de har det och hur de är i grupp på förskolan och så vidare, och det tyckte Erik också var kul att få vara med om.

Arvid och jag passade på att göra det vi är bäst på – att dagdriva :o)

Så vi gick till en av favoritlekparkerna på förmiddagen, lunch i gungan i vanlig ordning, pyttipanna i vanlig ordning (oxpytt med kokta morötter i mängder) (i mattermos) (jag tycker att Findus Oxpytt är helt ok näringsmässigt OM man lägger till protein som keso eller ägg eller edamame samt grönsaker) (brukar skippa keso/ägg i mattermosen) (kokar morötterna kvällen innan, oftast vid middagen, här äts det kokta morötter var och varannan dag, och sedan är det bara att steka pytten i smör på morgonen och slänga på de färdigkokta morötterna så att de värms ihop med pytten också) (i med kokhett vatten i mattermosen först, så att den värms upp, då håller sig maten varmare).

Därefter gick vi en sväng till bästa fotografen, Jenny Thörnberg, som driver en fotostudio här i Åkersberga, hon höll tidigare till inne vid Odenplan och många känner henne därifrån. Jenny har fotat alla bilderna på min mammaträningssajt Mammaiform.se och nya bilderna till övningsbanken här på GymGlam (håller på att uppdatera dem) och till träningsapparna och till en hel del annat.

Hon är duktig på att fotografera träningsbilder, det är inte enkelt eftersom det är rörelse men ändå så är det viktigt att det blir rätt vinklar och sånt så att den som ska titta på bilden lätt förstår tekniken. Jag har fotat träningsbilder med många fotografer vid det här laget och det är inte alla som kan det där, antar att fotografer är bra på olika saker precis som alla andra.

Jenny fotograferar dessutom helt fantastiska familjebilder, jag ska boka en familjefotografering så småningom, vill att Arvid ska bli lite större först, nu är han förvisso ganska stor..

Hon har satt upp nya bilder i skyltfönstren, så den som har vägarna förbi Åkersberga – ta en sväng till Centralvägen 15 och kolla in dem, hon har många fina bilder på hemsidan också förstås.

Jag och Jenny stod och snicksnackade en stund och huxflux somnade Arvid i vagnen, det har inte hänt på evigheters evigheter. Han har i princip slutat sova middag (sover middag varannan eller var tredje dag) och om han sover på dagen så gör han det i bärselen eller hemma i sängen, det brukar vara lite för mycket spännande att hålla koll på i vagnen.

Medan Arvid sov middag så passade jag på att jobba och nu är det kväll och Erik nattar barnen och jag jobbar. Så, nu är det bäst att sätta fart, här ska skickas fakturor och göras träningsprogram och svaras på mejl. /Caroline

Secured By miniOrange