fina flaskor på Daddy Long LegsDaddy Long LegsFin fototapetDaddy Long Legs speglar i taketrummet som kallas Openhäftigt rumrum för den som gillar karaokeså häftigt hotellrumså snyggt med alla fotonfrän spegel
Road tripen i Sydafrika börjar lida mot sitt slut, jag har nu sett mindre än en bråkdel av detta land. Det får bli fler resor hit, jag vill se och uppleva många, många fler saker här och besöka många, många fler städer och platser.

Hur som helst, tack och hejdå till Goede Hoop och det gästvänliga värdparet i Simon’s Town och åter till Kapstaden.

Vi åkte vägen via Chapmans Peak Drive, väldigt vackert! En biltur på en timme, lite längre om man tar en avstickare. Vilket vi gjorde eftersom jag körde fel och läste kartan fel. Jag var lite lätt förvirrad och blandade ihop norr med väster, höll kartan åt fel håll och trodde att vi var i en stad när de i själva verket befann oss i en helt annan.

I Kapstaden checkade vi in på hotellet Daddy Long Legs på Long Street. Very cool art hotel med 13 rum, alla unika och designade av olika konstnärer, fotografer, poeter eller artister. Ett rum har mikrofoner som hänger ned från taket, perfekt för den karaokefrälsta! Ett annat är inrett med Mentosrullar och ett tredje till hyllning av Levi’s 501.

De två rum jag gillade bäst var Photo Booth och Open, så himla tuffa. Jag passade på att smyga runt i alla rum med öppen dörr under dagen för att jag helt enkelt inte kunde låta bli. Med mig följde kameran. /Caroline

Secured By miniOrange