Plankan bra magoevningJag la in några extra set av de tuffaste övningarna så att träningsvärken förhoppningsvis ska kännas ett par dagar extra denna vecka.

Veckans träningspass på företaget där jag nu kört pass en gång i veckan en tid tar nu semester några veckor, det gör förhoppningsvis de som jobbar på företaget också.

Vill ni se en stark tjej med stor mage? Kolla in här så ser ni en tjej som var med på mitt pass, hon och en till med lika stor mage tränade imponerande bra och hittade på egna alternativ för alla inte-gravidanpassade övningar.

Mitt upplägg på det här företagspasset (önskemålet är ”fyspass”) är en kombination av cirkelträning och tabata och inte särskilt gravidanpassat.

Jag brukar försöka ge tips och alternativ före eller efter eller i farten till gravida som kommer på mina pass.

Så, ett tips till gravida som ska på gruppträningspass – haffa instruktören före passet och berätta att du är gravid samt be om en snabb genomgång av några alternativ.

Jag uppskattar när personer kommer fram till mig innan, då är det lättare att som instruktör kunna visa alternativ under passets gång. /Caroline

Secured By miniOrange