Nu har drygt 100 personer checkat in på Yasuragi för 24 hour business camp. Allt började med en mycket god och trevlig middag med japansk mat och laddade entreprenörer.

Jag kommer att blogga härifrån och berätta om projekten PoWorkout Stretch samt mammaiform.se.

Min ambition är att lägga upp bilder också, självklart, så att ni får hänga med oss här ute, kvällens bilder blev inte alls lyckade dock, men jag gör ett nytt försök i morgon med helt andra inställningar och så vidare.

Kanske kommer det att finnas något på mammaträningssajten redan i morgon kväll, eller i vart fall en design att tjuvtitta lite på. Nu ska jag passa på att jobba lite eftersom Tyra sover och jag har en lång att-göra-lista.

Kolla in 24 hbc-sajten för bilder och filmer också. Susanne bloggar också om detta. /Caroline

Secured By miniOrange