PT-online med CarolineDet är mycket fix med mina sajter nu för tiden, och har varit det senaste året, på en mycket teknisk nivå och det är något som bara måste prioriteras om man driver företag med verksamhet online som jag gör.

Det är inte helt ovanligt att webbprojekt medför en hel del strul och mängder med merjobb för min del, att anlita webbproffs är lite som att anlita hantverkare. Ibland blir det fuskbyggen.

Så även denna gång, jag testade att jobba med ett annat företag eftersom ”ordinarie” hade fullt upp och jag var lite tidspressad (i höstas) och jag fick ännu en gång lära mig att bara för att någon påstår sig kunna saker så behöver det inte nödvändigtvis vara så. Vissa saker kanske kan se bra ut på ytan men om man (en duktig webbutvecklare) skrapar på ytan så kan där gömmas ditt och datt.

Nu är allt i sin ordning igen och om ni tycker att PT-sajten sett ut som en cirkus på framför allt iPad så vet ni nu varför.

Tack och lov så fungerar nu allt som tänkt och jag kommer aldrig någonsin att anlita något annat företag.

Företaget som redde ut strulet och som fixade så att allt nu är top notch är ett webbproffs i ordets rätta bemärkelse och jag tänker inte säga vem det är förrän vi är klara med nästa stora projekt. Sedan ska jag med glädje låna ut hen :o)

Det är samma företag som också gjorde nya versionen av min mammaträningssajt Mammaiform.se och Piratsessans sajter (Piratsessan.se och PirateSessa.com).

Nu är alltså nya PT-online-sajten klar, både den offentliga versionen och den som bara är till för mina PT-online-kunder. Det ska firas!

Det kanske inte är så svårt att gissa vilken sajt som nu står på tur? /Caroline

Secured By miniOrange