Bugaboo Donkey DuoHär är Vidar och Tyras nya vrålåk – en Bugaboo Donkey Duo. Trodde vi skulle klara oss utan syskonvagn, men det går bara inte.

Vi har kört ett par rundor och det första intrycket är över förväntan. Den är verkligen super! Både som singelvagn och som syskonvagn. På bilden är den som singelvariant och först var jag lite skeptisk till den där korgen, men nu tycker jag att den är jättebra. Det går snabbt att bara slänga ned en vattenflaska av Lokas senaste smak vattenmelon/citron till exempel som jag fick med mig hem från ett mingel som provsmak (god). Eller bollar, tröjor, vantar och allt sånt där. Och den lilla svarta (datorn) när vi ska på möte, handväskan och så vidare.

Vagnen går dessutom fantastiskt bra att springa med, jag trodde den skulle vara lite klumpig.

Den är lite stor för min smak, hade jag designat den hade jag smalnat av styret lite och gjort några andra detaljer aningen nättare, men fördelarna med en Bugaboo Donkey Duo väger definitivt upp potentiella utvecklingsområden och mer därtill.

Tyra och Vidar gillar den också, Vidar är ju en lång och stor kille för sin ålder och sitter jättebra. Tyra gillar alla vagnar. Hon har ju haft några stycken nu… /Caroline

Secured By miniOrange