Årets första julhälsning kom från Damernas Värld. Jag prenumererar på tidningen, eller rättare sagt, prenumererade – jag har ett gäng olästa nummer här hemma. Har inte tid att läsa dem just nu, eller det blir alltid så att jag väljer att göra något annat än att läsa tidningar när tid finns. Som till exempel fixa med mina träningssajter och träningsappar eller helt enkelt träna.

Igår kväll höll jag på med en grej som egentligen redan är avbockad på checklistan, konstigt va, allt tar alltid längre tid än man tror. Skulle bara, och så kom jag på grejer som gjorde att jag gjorde om hela grejen och så blev allt mycket bättre. Men, nu är den punkten klar i alla fall.

Skyr är en isländsk yoghurt och ett bra mellis, visst, den innehåller en del socker, men också hela 16 g protein, så på det stora hela är det ett bra och lättillgängligt. (Socker i vettiga mängder gör inget på det stora hela.)

Nu ropar Tyra och hälsar att förmiddagsluren är över, vi ska nu äta gröt och sedan ut på dagens andra powerwalk, denna gång för att uträtta några ärenden inför helgen. /Caroline

Secured By miniOrange