sand i Sydafrika
En skön sak med att resa tycker jag är att komma hem också, men den här gången kunde jag stannat ett tag till. Jag känner inte att jag hann med allt jag ville riktigt, dyka bland vithajar till exempel. Det får bli nästa gång, om jag nu törs förstås. Troligen inte. Vad är det för tok som dyker med hajar? Men det vore coolt om jag nu tordes. Vi får se…

Landade på Arlanda tidigt fredag, åkte hem, packade ur väskan, packade i väskan och körde vidare till metropolet Jönköping. Nu är det slut på semestrandet och nu väntar en otrolig mängd jobb. Tur att jag är laddad efter denna resa till Sydafrika. Vilket land!

Topp 11 Sydafrika:
1. Kapstaden, love it!
2. Stellenbosch, så härligt och grönt med alla vingårdarna!
3. Hermanus, ett ställe för time out. Cliff Path-strandpromenaden var underbar!
4. Joggingtur till bergstoppen Lions Head. Tokjobbigt men härligt efteråt!
5. Stranden Cliffton i Kapstaden.
6. Vandringen i naturreservatet i Jonkershoeks.
7. Cape Agulhas där Atlanten och Indiska Oceanen möts.
8. Simon’s Town för de tuffa pinvinerna!
9. Godahoppsudden och Cape Point.
10. Hotellet Daddy Long Legs i Kapstaden!
11. Rooibos-te, sydafrikanskt, supergott och helt beroendeframkallande!

Listan är inte i någon ranking-ordning. Jag har säkert glömt flera roliga grejer, sök på ”Sydafrika” här i träningsbloggen och du ser allt jag skrivit om just Sydafrika.

Önskar alla en resa som denna! Ska du åka till Sydafrika? Mejla gärna om du undrar något när du läser blogginläggen, så svarar jag efter bästa förmåga. Om du inte undrar något, hoppas du får användning av min reserapport och trevlig resa! /Caroline

Secured By miniOrange