BögsgårdBögsgårdBögsgårdBögsgårdTyra och jagVidar, Tyra och jag är ensamma hemma i Stockholm en vecka. Erik är bortrest (utbildar ungdomar i segling och knopar med mera här).

Vi kommer så klart hitta på en massa barnaktiviteter. Ni kommer att kunna läsa om dem här som vanligt. Idag vidgade vi vyerna och testade en ny grej.

Min syrra och jag möttes upp ute på Bögsgård, med alla barn givetvis. Cyklarna fick följa med också. Så klart.

Kaniner, hästar, getter och kor gjorde livet-på-landet-dagen. Vidar kollade in en gris som låg och sov i en lerpöl, ”tokit” tyckte han.

Bögsgård är ett perfekt ställe för barn i stan, i Stockholm närmare bestämt eftersom det ligger nära (vid Sollentuna ungefär), men ta med picknick, fiket är stängt hela sommaren. Konstigt nog, eftersom det är väl nu som det är mest besökare gissar jag.

Syrran hade koll och vi hade med oss mat, Vidar har förvisso alltid med sig mat eftersom han är allergisk. Jag har ofta det också eftersom jag föredrar min egen mat framför att hamna i situationer där man får äta det som finns att få tag på, och det brukar sällan vara formvänligt. /Caroline

Secured By miniOrange