Vidar och Nalle PuhVidar och solglasögonenVidar med glajjornaså kanskeVidar Nalle Puh Tyrahur ska kepsen sitta dåVidar TyraSyrran, sitter glajjorna bra eller? Ja. (Tyra svarar ja vad Vidar än frågar henne.) Bättre så här eller? Ja.

Min keps då? Eller det är ju din. Som jag fått låna. (Läs snott.)

Tyra leker med tåg och bilar och tycker som Vidar i alla lägen. Hon går förvisso inte på dagis ännu och får därför inte intryck från så många andra håll från just Vidar. Hon har kompisar också, men hon träffar inte sina kompisar i samma utsträckning som hon träffar Vidar av naturliga skäl.

De spenderar väldigt mycket tid ihop och är bästa kompisar, troligen just för att de får så mycket tid tillsammans. Vidar är alltid väldigt snäll med Tyra, hon kan däremot ge honom något oförtjänt tjuvnyp men det är sällan.

Tyra leker som sagt i princip bara med killgrejer. Min teori är att detta beror på att hon råkar ha en storebror som hon dessutom spenderar mycket tid ihop med. Annars tror jag att det här med tjejgrejer och killgrejer sitter i generna.

Personligen gillar jag tjejiga kläder till Tyra och grabbiga grejer till Vidar. Han är alltså inte en rosa-skjortan kille med backslick. Så länge jag får välja :o)

Eftersom Tyra gillar killgrejer så har jag försökt hitta tjejkläder med grabbiga mönster. Det har inte gått så bra i butikerna.

Men nu har Tyra en klänning med grävskopor och andra killgrejer på. Jag beställde en syskon-matchning från Mullgrodan som syr kläder på beställning. Nalle Puh fick ett matchande set också.

Nu sitter vi i bilen och är på väg till ett jätteroligt ställe i Florida. Mer om det strax. /Caroline

Secured By miniOrange