En nackdel med att driva eget företag är att någon i omgivningen kan boka in saker som innebär att jag behöver vara ledig, eftersom jag ju kan vara ledig i princip när som helst. Men, om inte jag gör mitt jobb så gör ingen annan det heller och jag fick ett frispel på Erik just av denna anledning nyligen :o)

Susanne och jag håller på med Poworkout X – arbetsnamnet för ett gigantiskt projekt med träningsapparna. Vi inledde den här veckan med ett möte som började 22:00 söndagskvällen och avslutades 01:00 på måndagsmorgonen. Det är en fördel med att driva eget företag, man kan ha möte när sjutton man vill.

Så, den här veckan hänger Arvid och jag på dagarna och så blir det kvällsskift på jobbet. Idag en sväng till en lekpark, i vanlig ordning. Stora barnen går på fortfarande på förskolan, veckan efter midsommar är en sån där speciell vecka på dagis, 8-10 barn och typ full personalstyrka.

Vidar och Tyra säger att de vill vara där så då får de vara det, jag passar på att göra det lite enkelt för mig. De är ju så pass stora nu (4 år och 5 år) och kompisar är verkligen viktigt, på dagis finns kompisar och dessutom vällagad mat.

På tal om mat så brukar jag nästan alltid ha med mat till barnen, det är så otroligt skönt att slippa leta mat i farten och sånt slutar ofta med att man betalar överpriser för mat de ändå inte gillar.

Tyras favorit är kesofyllda pastasnäckor, paprika och ostrullar. Arvid gillar det också (han äter allt), Vidar gillar dock inte det eftersom han inte gillar keso. Jag gillar det eftersom det är enkelt att fixa kvällen före och ha i kylen, föredrar picknickmat som man kan fixa kvällen innan, på morgonen är det ju så mycket annat att stå i ändå. /Carolinekesofyllda pastasnäckor

Secured By miniOrange