Arvid, minstingen börjar förskolan i höst och nu har jag beställt nya kläder till honom från Mullgrodan. Jag har beställt barnkläder därifrån flera gånger genom åren eftersom jag tycker det är så roligt med färgglada, roliga barnkläder, dessutom är de unika eftersom Annica syr upp dem efter önskemål och kommer med tips om man inte riktigt vet hur man vill ha det.

Jag tror förresten att jag har glömt att berätta om sångkuben, den är jätterolig, jag beställde en till barnens förskola också och de tycker den är fantastisk, barnen älskar den.

Arvid gillar fordon, grävmaskiner och frontlastare är favoriterna och hans favoritprogram är ”Stora maskiner” som finns på Youtube. Jag hade missat den serien helt fram tills nyligen när Erik hittade den. Programidén är enkel, varje avsnitt är cirka 5 minuter och då får man se film på när en dumper, exempelvis, gör det den är bra på, och så vidare, de flesta stora fordon finns med. /Caroline
barnkläder med fordonbarnkläder fordon

Secured By miniOrange