gravid vecka 26Förra året när jag fyllde år fick jag en middag på restaurang på tu man hand med Erik, alltså middag + barnvakt. När det var dags att fylla år igen, i år alltså, hade vi ännu inte utnyttjat förra årets present. Då utökades den med mer barnvakt och hotellvistelse. Och med giltighetstiden innan-bebisen-kommer.

Vi är inte så mycket för det här med så kallad egentid som ni förstår. Erik och jag är väldigt lika där och gör helst saker ihop med alla i familjen, anpassade efter de små. Det är vad vi tycker är roligt nu för tiden. Var sak har sin tid och jag är glad att jag stillade behovet av att göra saker på egen hand, vara ute på nattklubbar till klockan 05:00, resa hit och dit före jag blev mamma. Vi reser med barnen också, till Miami exempelvis. Miami är väldigt barnvänligt och kul i alla åldrar.

Hur som helst, vi såg till att utnyttja presenten i tid och bokade bord på restaurang och hotell. Vi hann med en sväng på stan, jag provade höstskor men höll mig så långt borta från kläder som möjligt och shoppade inget, på grund av min kroppshydda. Erik shoppade loss på Sail Racing. Vi köpte en kortlek, det hade vi glömt hemma och det bara måste man ju ha med sig. Sedan middag på East och 5-kamp på Gröna Lund (3-2 till Erik tyvärr). Vi hade jättekul och är väldigt tacksamma för den fina presenten.

Nu har vi fått mersmak på det här med egentid och siktar på att boka in en favorit i repris någon gång under 2017. /Caroline (gravid i vecka 26 av 40)

Secured By miniOrange