TRÄNINGSDAGBOK. Idag börjar min tripp tillbaka till formen och styrkan. Konditionen kommer att tränas främst genom promenader med Vidar i barnvagnen och jag har precis skapat en challenge på nikeplus.

Tränar du med nikeplus? Då får du gärna göra mig sällskap! Mejla mig så skickar jag en inbjudan till dig (mejla med den adress du har registrerad på nikeplus.com).

Den här går challengen ut på (nedan är texten jag skrivit på utmaningen på nikeplus.com, därav språket):

”Back in Shape: 350 km in 63 days will get my pregnancy kilos off! I will be walking with my son Vidar in the baby buggy. This is not a competition, this is a goal. 350 km in 63 days! Join me if you like. Run if you want to. Happy Training!!!”

Alltså, på 9 veckor, eller exakt 63 dagar har jag som mål att promenera 350 km. Det betyder i genomsnitt 50 stycken promenader på 7 kilometer under dessa två månader. Från 19 oktober till 20 december. Sedan är det jul och nyår och därefter dags att börja om igen, hehe..

Strategin i övrigt är att äta nyttigt och regelbundet (var 3e timme vaken tid) under veckorna och likaså på helgerna, men på helgerna även godis och annat onyttigt. Styrketräningen kommer ske främst här hemma med egen kroppsvikt, träningsboll & gummiband. /Caroline

Secured By miniOrange