powerwalk powerwalkIkväll körde Tyra, Vidar och jag vagnsnattning, powerwalk och handling på Ica Maxi Lindhagen (så klart om man bor på Kungsholmen, haha) inför morgondagens middag. 12 personer kommer över, trevligt trevligt.

Så vi förenade nytta med nöje kan man säga. Vad vore livet utan syskonvagn? Jag måste medge att köpa en Bugaboo All Black och ståbräda kanske inte var mitt smartaste drag, men men. Bugaboo Donkey Duo rockar.

Tyra är fortfarande i gång förvisso, men Vidar somnade någonstans mellan äpplena och morötterna på fruktavdelningen.

Båda tycker att Ica Maxi är värsta skojiga stället. Tyra sitter och spanar som en tennisdomare och Vidar ska prompt hålla korgen, och har gör det oftast hela handlingen, smidigt för mig eftersom det är enklare att köra vagn med två händer.

Ikväll när jag sa att vi skulle gå och handla mjölk började Vidar hoppa runt och tjoa ”Tyjja, kom! Handla hölk! Kom Tyjja! Handla hölk! Vidarj hålla korjjen! Woho!”

Vi har även varit på leklandet PlayLand och i lekparken och kollat på brandbilar vid brandstationen 2 gånger och 1 gång vid en utryckning och räknat till 15 polisbilar idag. Ändå är alltså att handla på topplistan över roliga saker att göra.

Poliser och brandbilar och ambulanser är för övrigt ett annat stort intresse. Vidar gillar att stava till P-O-L-I-S (det står ju så med versaler på polisbilarna) och när jag frågar vad de gör så säger han ”köra bil tut-tut-tut-tut” och ”parkera” och faktum är att många polisbilar vi kollar in står parkerade på gatan, så det är ju helt rätt, haha.. /Caroline

Secured By miniOrange