Bära kartongerNu håller vi på att tömma det tillfälliga förrådet, vi hyrde ju ett för att det skulle vara minimalt med saker i lägenheten på visningarna.

Vidar och Tyra sover i vagnen, Erik kör bilen fram och tillbaka några vändor till Selstor, som ligger ett kvarter ifrån där vi bor nu. Jag och barnen promenerar samma sträcka.

Erik bär mest, jag, Vidar och Tyra håller upp dörrar och vaktar bilen som står knasigt parkerad eftersom några andra tjuvparkerat på lastplatsen. Erik springer som en galning. En typisk flyttkväll alltså.

När vi flyttar på riktigt sedan så har vi ordnat bästa barnvakterna, men även då kommer vi flytta så mycket som möjligt på kvällarna. Mindre trafik och barn som sover.

Erik och jag är laddade för att flytta, ska bli så roligt! Vi har lyckats övertala några att hjälpa till också. Några flyttar strax efter oss och var inte särskilt svåra att övertala. Vi ska dock resa bort precis när de flyttar, hehe, nej det ska vi ju inte göra. Då ska det bäras ännu mera så klart.

Tidigare idag var vi och kollade på några nya möbler. Vi skulle även köpa en madrass på Ikea, men flydde i panik, tomhänta. Helt otroligt att alla i hela stan skulle till Ikea just idag! /Caroline

Secured By miniOrange