Arvid soverBebisar har en förmåga att se så där härligt avslappnade ut när de sover. Här är Arvid när han sussade i soffan idag innan vi skulle till BVC. Det är så mysigt att spendera hela dagarna med denna lille kille.

Vi går till BVC en gång i veckan för vägning med mera, egentligen behöver man inte gå dit så ofta nu med tredje barnet men jag tycker det är så roligt och spännande och se hur han växer och jag är glad att vi får komma dit så ofta ändå.

Jag kan inte låta bli att jämföra siffrorna med Vidar och Tyra, inte för att det spelar någon som helst roll så klart. Arvid är nu 3,5 veckor och väger 5060 gram, lika mycket som Vidar gjorde när han var 6,5 veckor och Tyra när hon var 2,5 månad!

Arvid vägde ju mer redan från start så det är ju inte så konstigt. Minstingen är alltså störst och jag undrar var min lilla bebis är, han har redan passerat 5 kilo och är alltså inte så liten längre, tiden går så fort! /Caroline

Secured By miniOrange