hårrosetter By EngbergIdag lyckades jag äntligen ta mig till butiken By Engberg Store. Jag läste tidningen Plaza Kvinna när vi var på BB och gillade Johanna Engbergs barnsida. Jag läser sällan tidningar eftersom jag prioriterar att jobba varje möjlig sekund eftersom jag har eget företag.

Arvid äter ju jämt och jag har helt enkelt inte lyckats få ihop allt för att ta mig till butiken, jag hade ju kunnat beställa hårrosetterna online, men jag ville gärna kolla in butiken också. Nu blev det en blixtvisit, hungrige Arvid var vaken i bilen och då gäller det att vara snabb. (Han var i bilen med sin pappa och sina syskon.)

Jag hann inte kolla in kläderna, det ska jag göra en annan gång. Första intrycket var en snygg butik med en massa snygga barnkläder. Jag hann shoppa det jag tänkt i alla fall så nu ska Tyra få hårrosetter i julklapp. Hon älskar Mimmi och jag tror att den prickiga kommer bli en favorit.

Det var roligt att utbyta några ord med butiksägaren Johanna också, jag har ju sett hennes sida i tidningen och hittat hennes barnmodeblogg och förstått att hon är en driven typ. Jag gillar drivna typer.

Precis som jag har hon satsat på eget företag i samma veva som hon blivit mamma, hon är dessutom ensamstående (de gånger jag är ensam med barnen undrar jag alltid hur ensamstående fixar det). Hon designar hårrosetterna själv och de är faktiskt ännu finare i verkligheten än på bild. /Caroline

Secured By miniOrange