Fina lyktor som barnen på dagis gjortMitt luciafirande började på kontoret, fortsatte sedan på gymmet, där jag instruerade sista träningspasset för i år (på det där företaget som jag instruerar på varje vecka). Följt av ett eget styrketräningspass. Latsdrag i dropset och många axelövningar.

På eftermiddagen stod vi på gården utanför Vidars förskola och väntade på att hela gänget skulle komma ut och sjunga.

Jag försökte lista ut vilken av ljuslyktorna som stod på räcket som Vidar hade gjort.

Vidar kommer ut iförd sin knallgröna overall, genom ytterdörren. Han ville minsann inte uppträda precis då, han som övat i veckor.

Däremot ville han vara åskådare med sin mamma och pappa och lillasyster Tyra. Efter showen var det fika inomhus, en väldigt mysig liten tillställning.

På tal om luciafirande och sånt. Kom att tänka på att jag inte varit på ett enda julbord i år. Alla pratar om julbord.

Det är en av mina PT-online-kunders stora utmaningar denna månad. Att gå på julbord och gå ned i vikt (ett vanligt träningsmål) är inte en helt optimal kombination, även om ett julbord inte gör mycket på det stora hela.

Det viktiga är ju hur man äter resten av året.

På tal om julbord. Det är en skillnad mellan att ha eget företag och att vara anställd. Inga fancy julbord. Faktiskt så är jag ingen större fanatiker av julbord, så det är inget jag saknar, alltså själva julmaten. Julbord kan ju däremot vara trevligt i allmänhet och underhållande. Som jag måste medge att jag saknar lite.

De där historierna som aldrig skulle ha varit om det inte vore för en enda sak. Gratis sprit.

Någon i gänget försvinner och upphittas långt senare sovande inne på restaurangens toa. En mellanchef råhånglar med någon annan mellanchef fastän alla inblandade har fru/man och barn. Den tredje gör en volt ned från bardisken.

Gissa vem av dem som skulle kunna varit jag? Volten ned från bardisken, japp. Det skedde faktiskt på Undici för några år sedan. Hux flux så stod jag där bland alla bartenders. De undrade vad jag gjorde där.

Dagen efter önskade jag att jag hade druckit ännu mer Champagne så jag skulle fått någon slags minneslucka och inte kommit ihåg den där pinsamheten. Men, men.

Funderar på att arrangera julbord. Själv. Eller gå på julbord. Själv. Haha… Det låter ju kul. /Caroline

Secured By miniOrange