KokosfestenYogayamaGissa vemAnlände till kokosfesten i princip samtidigt som ett gäng tjejer bjöd på svängig dansshow – vilken tajming!

Sedan var den där kokosföreläsningen som jag skrev om tidigare idag, när jag skrev om kokosvatten och om huruvida det är lika bra som sportdryck eller inte.

Kokosföreläsningen var innehållsrik och bra, men innehöll intet nytt, möjligen att kokos visst ska kunna göra hjärnan pigg och tankarna klara – det låter ju fantastiskt bra och jag kommer definitivt testa en tesked kokosolja nästa dipp, men jag är tveksam till att påståendet var empiriskt bevisat :o)

Därefter smakade tjejen i vit kavaj och jag en snitt med kokos och kokos – det var bredbar kokos med kokosflingor på typ samt kollade in yogakläderna på Yogayama. Tävling – gissa tjejen med vit kavaj. Rätt svar här.

Trevligt arrangemang av Yogayama på Holistic (där kan du köpa kokosolja om du undrar). Själv äter jag en tesked kokosolja varje dag, det är i alla fall min ambition, det händer att jag glömmer. /Caroline

Secured By miniOrange