innan träningspassetTorsdag och jag börjar med jobb hemma, full aktivitet hos gänget som kör 5-dagarsdieten (läs förresten vad några som kört 5-dagars med tabata skriver om den längst ned här), äter frukost, Erik fixar kaffe som vanligt.

Barnen vaknar och äter frukost. Erik och Vidar sticker till dagis. Tyra och jag är hemma så länge. Erik kommer hem (han är ju föräldraledig). Jag springer till tåget. Jobbar på tåget. Åker tunnelbana några stationer. Går några kvarter. Framme på det där företaget där jag kör gruppträning en gång i veckan.

Det är nu första passet för i år. Deltagarna är fulla med energi. Jätteroligt. Snabb dusch. Tunnelbanan vidare till apputvecklare och affärskamrat Susanne.

Möte om träningsappar och andra projekt. Erik sms:ar och ber mig köpa mjölk så att det kan bli pankisar till middag. Jag köper mjölk och postar ett kuvert utan frimärken. Fick för mig att jag hade satt på dem men det hade jag inte kom jag på sedan. För många tankar som snurrar i huvudet. Hela hjärnan stormar, vilket är en bra grej, efter mötet. Hoppas brevet kommer fram ändå.

Till tunnelbanan. Åker tunnelbana. Åker tåg. Roslagsbanan. Hemma. Vidar möter mig vid dörren och ger mig en kram och frågar ”gick det bra på jobbet idag mamma”. Tyra gallskriker för att hon står på övervåningen och inte kan öppna grinden själv och komma ned till mig. Jag snabbar mig för att hon inte ska behöva gallskrika så länge.

Erik gör pannkakor. Vidar, Tyra och jag myser i soffan. Vi äter. Jag vräker på minikeso. En burk minikeso med lite pannkaka, lite grädde och mycket bär kan man säga. Nyttigare och bättre för formen än vise versa.

Erik sticker till gymmet för att träna. Vidar, Tyra och jag har disco. Sedan är det sovadags. Vidar fixar tandbostarna i vanlig ordning. Jag fixar D-vitamindroppar, välling och nattblöjor. Jag och Tyra och Vidar somnar. Jag vaknar efter en powernap och jobbar några timmar. Måste. Vill jobba. Eftersom Susanne och jag har kommit på så många roliga grejer att göra.

Hur ska vi hinna allt? Vad ska vi satsa på först? Funderar på att gå och lägga mig vid midnatt men då föreslår Susanne telefonmöte. Bra idé tycker jag. Det är inte första gången vi har möte på natten, vi är båda nattmänniskor. Sedan vill Tyra ha välling. Hon får välling. Då vaknar Vidar och vill ha välling. Sedan sovadags. Det var torsdagen. /Caroline

Secured By miniOrange