Nu ni, här bloggas det för fullt. Så här andra dagen på jobbet efter föräldraledigheten så tyckte jag att det var på sin plats att besöka Lena på Artillerigatans Fotvård i Stockholm, jag har gått till henne regelbundet i mer än 10 år men det har inte blivit av sedan Arvid var bebis.

Jag har inte riktigt känt att jag kunde kräva att Erik skulle ta ledigt från sitt jobb för att jag ska på fotfix, som han gör när jag ska till frisören.

Så, jag vet inte riktigt vad som flög i mig i morse men jag lämnade hemmet i kortärmat, kjol och flip-flops och det var inte varmt. Vi hade ju vinterjackor på oss för två dagar sedan.

Efter fotfixet var det dags att träffa Anna som driver bloggen Trend o Träning för att damma av ett tidigare topphemligt projekt som vi håller på med ihop. I morgon bitti kommer vi avslöja vad det är.

Nu är det dags för informationsmöte på Vidars skola och ikväll väntar kvällsjobb, det funkar ju inte att ta ledig delar av dagen, sånt får man ta igen senare men jag jobbar gärna kvällar, lugn och skönt, och jag är som mest effektiv kvällstid hur som helst. /Caroline

Secured By miniOrange