Vi har tre inskolningar i höst (Vidar skola och fritids, Arvid dagis) och vi har haft ett par inskolningar förr också, och varje gång är det samma procedur – att gå in på kommunens hemsida och godkänna barnets plats.

Det är lika kul varje gång :o)

”Nuvarande sambo” – det är alltså Erik enligt kommunens uppgifter. Det stämmer bra det..
”Se till att rätt sambo är registrerad innan du går vidare.” – som om jag hade flera stycken liksom.
”Avregistrera sambo” – aha, det är alltså så jag gör om jag skulle trötta på sambo Erik, bra att veta.
”Registrera ny sambo” – hehe..

Jag förstår så klart själva poängen med detta men jag kan inte låta bli att spekulera i om den som gör kommunens hemsida medvetet formulerat sig så här lustigt. Eller så är det bara jag som är lättroad :o)
/Caroline

Secured By miniOrange