alla hjärtans dag på GrillVidar kollar på film och äter kakabra filmVi smygfirande alla hjärtans dag redan igår eftersom vi får finbesök i dag. Hela familjen begav sig till restaurang Grill, ett ställe med god mat och kul inredning.

Vidar tog med sig sin bärbara dvd-spelare och Teletubbies. Han hittade en skön pose i sin stretchiga frack från HM och smaskade på kex medan morsan och farsan smaskade på grillad kyckling, guacamole och annat gott.

Erik tycker för övrigt att jag nu ser ut och rör mig som den femte Teletubbien. Haha.. Jag kan inte annat än hålla med. Vecka 27 av 40. Denna graviditet går snabbare än den förra. Snart är det maj känns det som.

Jobbar just nu på ett kafé med en kopp te, har gett mig själv en ordentlig utmaning denna vecka – göra klar två stora delar av en grej som jag jobbar med, som blir officiellt först i höst, men nu är det dags att sätta fart och fokusera.

Glad alla hjärtans dag till er alla! /Caroline

Secured By miniOrange