Junior Jonna och AnnaAnna Junior Tyra JonnaAnna, Jonna och Junior bjöd på till eftermiddagste igår när Tyra och jag hälsade på. De 3 små satt på en filt och lekte.

Inte. De är alla är 1 år och 3 månader vardera och i sin bästa klätterålder. Av tusen leksaker så är det bara en enda som kul i taget. När en ny leksak är rolig så tycker alla det. Haha..

Hemma hos Anna står stolarna staplade på varandra, för att inte någon ska klättra upp på för hög höjd givetvis.

”Du kan få låna en stol om du vill.” Säger Anna och tittar på tornet av stolar. Jag sitter gärna på golvet. Det är ju liksom där alla andra är ändå.

Det ser ju lite roligt ut hemma en period när man har små barn, olika mer eller mindre kreativa lösningar. Vi har byggt ett berg med flyttkartonger i sovrummet och lagt pallar och andra klättervänliga saker ovanpå hemma hos oss exempelvis.

Tyra är dock väldigt lugn och försiktig. Raka motsatsen till Vidar. När han var liten rök allt i fönstren, blommor och sånt och underskåpen i köket var tomma. Knivar i överskåpen. Han nådde liksom allt med sina teleskop-armar. Var vi än åkte så började vi med att tömma underskåp och lådor, han rusade liksom in och kastade ut saker som var däri annars och det är ju oftast inte barnvänliga saker. Tyra har inte ens reflekterat över att det finns underskåp och lådor. Ännu.

Hur som helst, vi var alltså hemma hos Anna, som har en mycket inspirerande träningsblogg som många av er redan vet.

Vi pratade om företagande och det glädjer mig att hon satsar på eget företag fullt ut nu också. Hon kommer köra PT-online också och personlig träning på gymmet Rosa Skrot med mera.

Alltid lika roligt att ses och Tyra tycker att Jonna och Junior är superfräna. De 3 var verkligen söta ihop. Trevlig helg! /Caroline

Secured By miniOrange