Active SportsHär har ni Active Sports på Gina Tricot – de lanserade ju en kollektion träningskläder nyligen.

Active Sports sporttopparMina favoriter är sporttopparna (och tajtsen som ni vet) – jag föreslår en ordentlig sport-bh med god support under, vilket blir snyggt också eftersom dessa är delvis i nät. Gillar att den finns i de knalliga färgerna rosa, gult och grönt.

Mjuk gummisnoddSer ni vad jag ser? De där mjuka gummisnoddarna från förr år tillbaka!

Active Sports cykelbyxaCykelbyxorna gjorde ju comeback redan förra våren, jag hoppar den trenden även i år men tycker att de rosa är coola.

Active Sports shortsEn annan favorit är de tunna shortsen i bomull med nedvikbar midja, finns i flera färger som rosa, svart och grått. Ibland får jag frågan om bra bikramyoga-shorts och jag skulle säga att dessa är perfekta.

Active SportsDen första sportkollektionen från Gina Tricot får högt betyg för design, men kvaliteten når inte samma nivå.

Många roliga plagg för att enkelt piffa till sportgarderoben, sen att de kanske inte håller i år och dar får man ju räkna med i den här prisklassen tycker jag. /Caroline

Secured By miniOrange