löparkläder Nikedagens väg
Bilfärder är långtråkiga och kan göra mig rastlös som få saker. Å andra sidan är det roligt att se många ställen… Hur som helst, jag drog ut på en löparrunda det första jag gjorde väl framme i Simon’s Town.

Här är uppför- och nedförsbackar om vart annat och söndagen till ära, extremt blåsigt. I början kändes löpningen bättre än någonsin. Sedan kom jag på att det var stark medvind. Det var ju trevligt. Stark motvind är inte lika kul. Särskilt inte uppför! I sista branta uppförsbacken i motvind kändes det som att jag sprang baklänges!

Men efter 8 km joggande med andan i halsen var jag mig själv igen. Senare ska ni få se vilka som hejjade på mig under tiden.

Träningsoutfit: Svart All Sport Demo Tank, svarta Tech Capri och Air Zoom-dojjor, Nike. /Caroline

Secured By miniOrange