ansikt+överkropp2Så här skriver träningsbloggarsessan Sara aka Träningsglädje efter vår lunch i torsdags. Det var ord och inga visor det. På ett fint sätt. Tack, tack. Men vad tror ni hon menar med projekt? Vad tycker ni? Tyck gärna till? Ni har så många bra idéer där ute!

På tal om idéer. De poppar upp i mitt huvud hela tiden och jag får verkligen lägga band på mig själv för att inte påbörja miljoner saker samtidigt. Sedan är majoriteten av dem ganska knasiga också med närmare eftertanke. Så det är nog bra att jag inte drar igång allt samma sekund de poppar.

Just nu koncentrerar jag mig på att fixa med mitt älsklingsprojekt träningssajten GymGlam. Med denna hoppas jag att alla som är vältränade eller vill bli, inspireras och hittar det nya träningsprogramet eller den nya övningen.

GymGlam-sajten är ju förvisso dynamisk och artiklar kommer att adderas med tiden hela tiden. Men det är några grejer som jag vill få klart inom kort, exempelvis sidorna om graviditetsträningen och jag har sagt till mig själv att inte börja med något annat innan.

Men, vad ska man hitta på sedan tro? Jag är snart redo för nya uppdrag! /Caroline

Secured By miniOrange