Nu är det dags för utmaningen/gemensamma målet, redo? Det består av 2 delar. Kommentera gärna här på träningsbloggen och berätta hur det går för er. 9 dagar, heja oss!

Del 1: 5 mil powerwalks innan midsommar.
Promenera hur du vill, till exempel 10 promenader på 5 km vardera, eller 5 promenader på en mil, eller en på 7 km och en på 4 km och en på 9 km och en på 5 km och en på 12 km och en på 3 km och en på 10 km. (Använder du nikeplus så har jag en challenge att haka på, mejla mig om du inte hittar den så skickar jag en inbjudan.)

och

Del 2: 5 snabba, effektiva styrkepass på 15 minuter, innan midsommar.
Till exempel mina Powerpass som du hittar på min träningssajt GymGlam, eller träningsapparna Poworkout eller programmen på mina träningsdvd:er. Eller ett eller flera av träningsprogram på sidan “träningsprogram”, välj och vraka eller hitta på egna träningsprogram.

Viktigt är att köra på med hög intensitet, ta i ordentligt, vila så lite som möjligt. /Caroline

Secured By miniOrange