gravid 40 fullgångna veckordansar litetrappträning fulltid gravidhopp och skuttMagen är kvar. Idag är det den 10 november och dagen är här, men ännu ingen bebis. Ärligt talat så känns det inte som att det är dags ännu på länge.

Å andra sidan, så hade jag ju inte gett mig ut på en segelbåt fyra dagar efter beräknad födelse om jag trodde att vattnet skulle gå den dagen för drygt fyra år sedan. Inte heller om jag hade haft en gnutta aning om att det skulle kunna börja på dagtid :o)

När Tyra föddes så började det också ganska överraskande, fyra dagar efter beräknat födelsedatum även då. Jag ringde Erik vid 16-tiden och bad han köpa med middag, sedan kom värkarna hux flux och jag ringde igen och sa att han skulle strunta i maten och snabba sig hem…

Det är väldigt spännande det här med att vara i väntans tider. Det kan vara två veckor kvar, det kan komma en bebis om några timmar.

Idag har jag dansat, kört trappträning på stället och sprungit i trappor flera gånger, det är väl ingen som vet om det gör någon skillnad men jag hoppas. Det är tradition om inte annat, jag satte igång med en rad högintensiva träningsövningar när det var fulltid de andra graviditeterna också.

Då bodde vi på 10:e våningen i ett höghus inne i stan, 151 trappsteg från längst ned och upp. Nu bor vi i en villa på ett berg och det är bara runt 30-40 trappsteg från gatan och upp, så nu får det bli några vändor. Grannarna hejar. Eller så kanske de undrar. /Caroline

Secured By miniOrange