Nu är det inte många dagar kvar till 24 Hour Business Camp! Jag kommer vara där och utveckla två grejer:

1. PoWorkout Stretch – vår 3e träningsapp (men denna riktar sig till en bredare målgrupp än ”bara” de som tränar”) (mer om det senare). Ihop med Susanne såklart.

2. Mammaiform.se – precis som det låter, en mammaträningssajt för alla mammor som önskar att bli starkare, slankare, snyggare och så vidare.

Jag har fått många frågor i mina dagar som tränare och nu har jag samlat dem och adderat mina erfarenheter av att instruera mamma-barn-pass och PT-online samt givetvis också lärdomarna av att själv ha byggt upp kroppen efter 2 graviditeter för att helt enkelt skapa en sajt.

Mammaiform.se kommer ske rent tekniskt ihop med Sandra, som jag lovar att presentera lite bättre så småningom, hon är programmererska.

Mer om 24 Hour Business Camp finns att läsa här. /Caroline

Secured By miniOrange