bra magövningDagens gruppträningspass på det där företaget där jag instruerar en gång i veckan. Jag var ledig förra veckan och den instruktören som skulle ha vikarierat – dök inte upp! Så, gruppen trodde det var jag som helt enkelt hade struntat i dem. En tränares mardröm.

De som var där idag fick ju en förklaring, de som inte var där idag men var där förra veckan kommer väl vara sura på mig för all framtid. Hur som helst. Vi hade ett kul träningspass med cirkelträning och tabata intervaller idag.

I övrigt jobbar jag på med de där långa listorna med saker att fixa i bakgrunden, saker som inte syns men behöver fixas, det där trista jag har gnällt om ett tag nu ni vet. Det går framåt varje vecka. Jag kommer börja blogga mer igen här i kära träningsbloggen när det där monsterprojektet är klart. Måste fokusera på det för att det ska bli klart.

PT-online och träningsutmaningarna pågår som vanligt också. Nu närmar sig sommaren och antalet träningssugna pikar. Än är det några veckor kvar tills bikinin ska på, så än finns det tid :o)

På bilden gör jag en av övningarna som finns i träningsprogrammet Coreträning i plankan – ett av mina favoritträningsprogram som ni hittar på avdelningen träningsprogram här på min träningssajt. /Caroline

Secured By miniOrange