RUN 100610Igår kväll snörade jag på mig löparskorna, satte tidtagningen på 20 minuter och gav mig iväg för att se hur långt skorna skulle ta mig på den tiden.

4,26 km och som bilden visar gick jag ut hårt men lyckades inte hålla tempot. Nu får det nog bli lite mer löpning från min sida, planen är att köra några fler sådana här 20-minutare, det borde funka, Vidar hinner ju knappt märka att jag är borta.

Även fast han har en grym sensor. Han sover. Jag går till gymmet. Han vaknar och gallskriker tills jag är på plats igen. Inget klagande här, jag har inga problem med att spendera varje minut hela dygnet med lille Vidar, men det är just det här med att han känner på sig i sömnen om jag lämnar lägenheten. Jag förstår inte hur det är möjligt liksom.

Hur som helst. Jag ska försöka få till några fler löparpass, jag brukar ju springa med vagnen också, det går ju superbra, men det blir ju ett helt annat tempo utan vagn, så för att variera lite.

Brukar förresten även köra mitt träningsprogram löpning i backe när Vidar sover. Jag har hittat några backar där man vågar ställa vagnen mitt i och springa 10-20 meter åt vardera håll.

Man vill ju inte parkera vagnen någonstans så att någon knasboll kan komma och sno lille Vidar liksom.

Vad roligt det är att leka i lekparken med Vidar nu förresten. Han är en riktig gung-kille, som de flesta andra barn i hans ålder troligen.

Jag gillar också att gunga, har ännu inte fattat den där grejen med att sitta på en bänk medan barnet leker i lekparken, det kanske kommer när jag blir en äldre och tröttare mamma, men jag hoppas inte. Det är ju jätteroligt att gunga och åka rutschkana och sånt ju. /Caroline

Vidar och jag

Secured By miniOrange