träningsdvderJag jobbar alltid med tidseffektiv träning, har alltid gjort, ända sedan 90-talet när jag först började jobba med träning. Detta uppskattas av mina kunder som tränar personlig träning med mig samt deltagarna på gruppträningspassen.

Så. Nu släpper jag mina första träningsdvds. Det är alltså det där hemliga projektet jag skrev om tidigare. Först hade jag inte tänkt skriva något här i träningsbloggen förrän allt var filmat och klart. Jag brukar försöka undvika att sätta onödig press på mig själv. Vilket jag upplever att det blir om jag berättar för någon om vad jag tänker göra i framtiden. Låter lite knäppt kanske, men så är det.. Jag vill inte uppfattas som nån verkstadslös snackande drömmare. Som alltså bara snackar men inte genomför saker och ting. Men. Den risken tar jag alltså denna gång. Det här är ju en träningsblogg och självklart ska jag berätta om själva processen här på GymGlambloggen.

Jag säger inte att projektet är något som jag kan garantera att jag kommer att lyckas genomföra. Men jag ska göra mitt bästa.

Det här med tränings-DVDs är något jag tänkt på och velat göra i flera år. Idén och tanken bakom mina (förhoppningsvis) kommande träningsdvder är att de ska innehålla korta, lättutförliga och effektiva träningsprogram med styrketräning och fettförbränning, lämpliga att träna hemma i vardagsrummet eller på resan i hotellrummet eller på stranden.

Syftet är att de ska fungera som komplement eller alternativ till gymträning, löpning, powerwalks, dans, cykling med mera. Det är ju inte alltid man har tillgång eller tid för gymmet.

Min förhoppning är att intresse finns för detta träningsalternativ hos exempelvis mammor med småbarn, kvinnor som reser mycket med jobbet, arbetar mycket övertid eller av annan anledning vill kunna träna snabbt men effektivt och roligt, oberoende av plats. I första hand riktar sig träningsdvderna till kvinnor, men givetvis får även män träna med dem.

Det är en hel del som ska fixas med en sån här grej, musikrättigheter, filmning, fotografering, omslag, fixa träningskläder, fixa träningsskor, distribution och givetvis träningsprogrammen.

Jag har kommit i kontakt med ett företag att samarbeta med och förhoppningsvis fixar vi detta ihop. Vi har ingen gigantisk budget, tyvärr, det hade onekligen förenklat många saker. Men just nu känns det som att vi är på rätt väg. Företagets starka sida är musik och produktion. Musiken känns bra, om det går att köra den som just nu är aktuell. Detta är inte helt klart ännu. Hoppas!

Fortsättning följer… /Caroline

Secured By miniOrange