Snart augustiÅter från dagens lunch, apropå lunch, igår åt jag lunch med en mycket trevlig person. Kika in på hennes träningsblogg så ser du vem och var. Kul med ett nytt nyttigt lunchställe i Stockholm också.

Jag kommer tillägna eftermiddagen med att jobba med marknadsföring av träningsapparna Poworkout utomlands. Ryssland verkar ha hittat Poworkout nu också, roligt.

Igår var det flest nedladdningar i USA, UK, Indien, Ryssland, Tyskland, Kanada, Nederländerna, Australien och Kina. Vi får statistik varje eftermiddag och jag kollar in den via en app, så klart, vad annars? :o)

Det känns lite konstigt men roligt att människor världen över tränar med mig via träningsapparna Poworkout.

Undrar just vad de tycker om träningsprogrammen där borta i Kina exempelvis? Eller i Filippinerna? Det är något jag ofta funderar på.

Nu får jag avrunda och sätta igång med eftermiddagens att-göra-lista. Marknadsföring av Poworkout internationellt var det alltså, vi jobbar en hel del med Facebook, Twitter och Pinterest.

Mer om hur Pinterest funkar kan du läsa i det här blogginlägget och om du är nyfiken på hur vi använder Facebook så kolla här. /Caroline

Secured By miniOrange