Efter en lååång promenadviloperiod är jag nu back in business. Dagen startade med en morgonpromenad på 10 km. Jag gillar egentligen inte vintermorgonpromenader eftersom vädret är sånt som det är allt som oftast i Stockholmsområdet. Det vill säga antingen snöslask med saltröra eller isbana. Men nu har jag bestämt mig för att ge dem en chans! Tänkte testa i några dagar och se om man vänjer sig och kan finna samma underbara känsla som under varmare årstider.

I morse var det regn och rusk, ingen vidare trevlig upplevelse. Skönt efteråt dock. Det finns ju inget dåligt väder sägs det ju, normalt brukar jag alltid hävda att det minsann visst finns det.

Iklädd långkallingar (jättesnyggt, haha), täckbrallor, diverse lager kläder på överkroppen, dunjacka, halsduk, mössa och vantar gav jag mig ut på Stockholms gångvägar.

Jag såg mer ut som om jag skulle ut och åka skidor än morgonpromenera. Men det var varmt i alla fall. Minst sagt!

Ååååå vad jag längtar till sommaren! Vintersolståndet var ju den 22 december så nu börjar det närma sig! /Caroline

Secured By miniOrange