Hej från gymmetHär kommer en svettig hälsning från gymmet, från det där gymmet på det där företaget som jag kör pass på en gång i veckan ni vet. Notera att jag har matchat linnet med träningsmattorna.

Passet är ju 45 min crosstraining. En blandning av kondition och styrketräning. Det blir ofta minst ett inslag av tabata.

Idag 4 min tabata bestående av groddhopp 20 sekunder + jogga 10 sekunder, totalt 8 gånger alltså.

I vanliga fall kör jag aldrig bara en övning i tabataintervallerna men idag så ville jag bjuda på någonting extra, det är nämligen hela 10 dagar tills nästa pass eftersom det är höstschema nästa vecka och mitt pass flyttar till torsdagar.

Först körde vi en effektiv mix av benövningar med skivstång, sedan rygg- och axelövningar med skivstång så att ben och bak fick vila lite. Sedan grodhoppstabata.

Jag imponerades över deltagarnas förmåga, hade en reservplan ifall det var så att de skulle se väl skakiga ut efter halva tiden. Men de maxade och fixade alla 8 intervallerna. Gruppträning i sitt esse. Så kul.

Nu åter till att jobba med PT-online. Ska svänga ihop ett nytt tabatapass till en supermotiverad tjej som får grymma resultat. Sånt blir jag också glad av. /Caroline

Secured By miniOrange