leker i en träbåt
Idag är det den första maj, Erik fixar med båten, bottenmålning, det är snart klar för sjösättning. Vidar, Tyra och jag är ute och leker. Vidar fick en ny cykel i helgen, av sina bästisar Farmor och Farfar, de ville ge han den i födelsedagspresent redan nu eftersom han fyller år efter cykelsäsongen. Han är väldigt stolt över sin cykel och har cyklat med Erik hittills, 1-2 cykelpass om dagen och det har gått jättebra.

Idag när jag är ute med honom så cyklar han först rakt in i en taggig buske, jag hängde inte med och han hann inte svänga. Jag fick plocka taggar ur hans kind och familjen som bodde vid de där buskarna kom ut med plåster och klistermärken till Vidar, väldigt snällt och det gjorde definitivt saken bättre.

En stund senare flyger Vidar över styret, så där helt apropå i ingen fart alls, något högg liksom fast, det kanske berodde på gruset eller något. Helt omöjligt att förutse och jag hade inte en chans att ta emot honom. Han tog emot sig bra tack och lov, men fick ett stort blåmärke på benet, ringklockan gick sönder och cykeln ser plötsligt ut att ha hängt med ett tag.

Vidar tycker dock att cyklingen är lika rolig även efter dessa insidenter, han har ju alltid varit en cykelkille, men jag hoppas på mindre dramatiska cykelturer i framtiden.

Det är skönt med ledighet, jag sitter just nu med ett mega-projekt som är hur tråkigt som helst. Det är en massa uppdateringar på min träningssajt som bara måste göras, jag har långa listor med grejer att bocka av. Evighetsgöra av typen som gör mig sur och grinig.

Tack och lov är det många som vill träna PT-online med mig just nu och träna 5-dagarsutmaningen med tabata, och det förgyller mitt arbete.

Träningsbloggen kommer att uppdateras lite frekventare när jag är klar med de där listorna, jag måste lägga varje möjlig sekund på dem om projektet någonsin ska bli klart. Resultatet blir en bättre träningssajt, på sikt. /Caroline

Secured By miniOrange